Har du allerede fundet en køber, så kan vi også hjælpe dig.
Vi hjælper med at udarbejde og indhente påkrævede dokumenter, udarbejder en købsaftale og hjælper med refusionsopgørelse og skøde.

Priseksempel
- Udarbejdelse af købsaftale
- Refusionsopgørelse
- Skøde

i alt 10.000 kr. inkl. moms

Yderligere omkostninger
Foruden vores pris skal der indhentes dokumenter fra 3. mand.
Det kan eksempelvis være ejendomsdatarapport, ejerlejlighedsskema, ejerskifteforsikringstilbud, ejendomskort mv.

En skønnet pris på de dokumenter, som skal indhentes fra 3. mand er ca. 2.500 - 3.500 kr.

Bemærk:
(vi opkræver kun de faktiske omkostninger og har således ingen fortjeneste på disse dokumenter)

*Vi tager forbehold for priseksemplet, men du er velkommen til at kontakte os for et endeligt tilbud.