Priseksempel: Fritidshus

Estaldo er 100% solgt eller gratis
Det betyder, at du ikke betaler en krone til os, hvis det ikke lykkes os at få solgt din bolig indenfor den aftalte periode. Dette gælder for salær, markedsføring og andre omkostninger til os.

Omkostninger til Tilstandsrapport, Elrapport og Energimærke betales direkte af dig til den bygningssagkyndige, og de er af den grund ikke inkluderet i vores solgt eller gratis koncept. Der er dog mulighed for 12 måneders gratis kredit på rapporterne, når du bestiller dem via os.

Læs mere om 100% solgt eller gratis ved at klikke her

Omkostninger i forbindelse med salg af Fritidshus

* Priserne på disse ydelser kan variere meget i forhold til flere faktorer – Heriblandt boligens størrelse, alder, beliggenhed og pris.

Har du nogen spørgsmål? Ring, skriv, chat eller send røgsignaler til os. Så skal vi nok love at være på pletten med det samme.
Se også: Oftest Stillede Spørgsmål