Artikler om: Privatliv og betingelser

Brugervilkår - Sneak Peek

Brugervilkår - Estaldo Sneak Peek
Som bruger af Estaldo Sneak Peek, er du ansvarlig for at sikre, at de billeder, du uploader til dine annoncer, ikke krænker andres ophavsrettigheder eller andre immaterielle rettigheder. Du skal overholde gældende love og regler for brug af billeder, tekster og andre filer, og du fraskriver Estaldo ansvar for eventuelle krænkelser.

Upload af indhold
Ved at uploade indhold på Estaldo Sneak Peek giver du Estaldo ubegrænset, uigenkaldelig og overdragelig ret til at tilgængeliggøre, ændre og fremstille eksemplarer af hele eller dele af dit indhold, herunder data, tekst og billeder. Estaldo kan bruge denne ret til lagring, visning af annoncer samt markedsføringsformål. Du giver også Estaldo ret til at hindre og påtale tredjemands kopiering eller uberettiget brug af dit indhold på Estaldo Sneak Peek.

Lovgivnings- og rettighedsansvar
Du er ansvarlig for at overholde Estaldos regler for annoncering og at oprettelsen af indhold ikke krænker lovgivningen eller andres rettigheder. Estaldo har ret til at fjerne indhold fra Estaldo Sneak Peek uden varsel, hvis det er nødvendigt for at bringe en krænkelse af tredjemands rettigheder til ophør eller overholde lovgivningen.

Din ip-adresse registreres i forbindelse med upload af materiale til Estaldo.

Hvis du ønsker at rapportere krænkende indhold, skal du kontakte Estaldo på info@estaldo.com

Opdateret den: 09/05/2023