Estaldo ApS er en danskejet virksomhed, som er underlagt dansk lovgivning om formidling af fast ejendom.
Du kan se vores medarbejdere på dette link

Estaldo ApS
CVR 40415807
Østergade 47B, 9400 Nørresundby
0045 71 96 08 08
info@estaldo.com
www.estaldo.com

Betingelser for salgsvurdering
Når du efterspørger en salgsvurdering hos Estaldo.com, godkender du, at vi gemmer de indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg. Du accepterer også, at vi må fremsende dig nyhedsmails, som kan indeholde tilbud fra vores samarbejdspartnere, som du finder herunder. Vi videregiver naturligvis aldrig dine informationer til vores samarbejdspartnere, uden du afgiver specifikt samtykke.

Samarbejdspartnere
Realkreditinstitut: Jyske Bank / Jyske Realkredit
Forsikring: Dansk Boligforsikring / Willis
Uvildig rådgivning: BoFinans
Happy Helper
Verisure Alarmer

Vederlag/provision/rabat modtaget for fremskaffelse af:
Finansiering: Jyske Bank / Jyske Realkredit
Forsikring: Dansk Boligforsikring / Willis
Booking af rengøring: Happy Helper
Bestilling af alarm: Verisure
Rådgivningsforløb: BoFinans

Kontakt os for yderligere oplysning omkring vederlagets/provisionens/rabattens størrelse.

Klagemulighed
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler,
kan dette ske til:

Klagenævnet for Ejendomsformidling
Islands Brygge 43
2300 København S
tlf. 70253666
www.ejendomsmaeglernaevnet.dk

Lovgivning
Forretningen er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen.
Læs mere om loven på www.erhversstyrelsen.dk

Forsikring
Estaldo.com er fuldt ud omfattet af forsikringer og garantistillelser.
Forsikringen omfatter ansvarsforsikring og garantistillelse på kr. 3.000.000.
Forsikringen dækker formidling af ejendomme i Danmark.

Forsikringen er tegnet gennem:
HDI-Gerling Forsikring
Indiakaj 6, 1. Sal
2100 København Ø

**Persondatapolitik**

I ejendomsmæglervirksomheden (dataansvarlig)

Estaldo ApS
CVR 40415807
Østergade 47B, 9400 Nørresundby
0045 71 96 08 08
info@estaldo.com
www.estaldo.com

har vi fastsat denne persondatapolitik, så du ved hvordan vi indsamler, behandler og opbevarer dine personoplysninger, både når du er i kontakt med os, på vores hjemmeside, i et kundeforhold eller efter en sag er afsluttet.

Vi respekterer naturligvis dit privatliv og din ret til at beskytte dine personoplysninger. Derfor sikrer vi en lovlig, rimelig og gennemsigtig behandling af dine oplysninger.

Personoplysninger betegnes som oplysninger om en person, som kan identificeres. Eksempelvis fornavn, efternavn, adresse, e-mail, telefonnummer, cpr-nr men også din ip-adresse og andre informationer i øvrigt.

Grunden til vi behandler dine personoplysninger er for at kunne levere den service og ydelser, som du får hos os.
Vi indsamler kun de oplysninger, som er nødvendige i vores relation til dig, eller nødvendige for at give dig den bedste service på vores hjemmeside.

Når du bruger vores hjemmeside til at bestille en vurdering, bestiller en fremvisning eller kontakter os via vores chat og lignende, indsamler vi dine oplysninger.
[Vi bruger også cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies nedenfor.]

Indgår du ikke i en kunderelation med os opbevares dine oplysninger som udgangspunkt i 1 år fra seneste kontakt.

Indgår du et kundeforhold med os får du yderligere oplysning om vores persondatabehandling i den pågældende situation.
Indgår du en relation med os opbevarer vi som udgangspunkt dine informationer i 10 år fra kundeforholdets afslutning.

Vi behandler desuden dine oplysninger når du kontakter os via vores telefon og it-systemer.
Her anvender vi følgende udbydere Boliga, Boligsiden, Flexya, Relatel, Crisp, Azure, Sendinblue, Pipedrive, Microsoft Office 365.

Dine oplysninger deles med vores samarbejdspartnere, for at kunne levere den service eller ydelser du har bestilt hos os.
Her opbevares dine oplysninger i op til 5 år fra seneste kontakt, afhængigt at kontaktes karakter.
Har vi brug for at indsamle personfølsomme oplysninger, sker det ikke uden dit samtykke.
Du kan til enhver tid få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig ved at kontakte os.

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til brug for markedsføring overfor dig uden dit samtykke dog undtaget din e-mail som deles med Audience Marketing hos Facebook.com.
Du kan til enhver tid frabede dig markedsføring fra os eller vores samarbejdspartnere ved at kontakte os.

Dine persondata sikres både teknisk, juridisk og organisatorisk for at begrænse tab, ændring, uautoriseret videregivelse eller adgang.

Vi forbeholder os retten til at ændre denne persondatapolitik løbende, for at opfylde krav til lovgivningen.

Vil du gøre brug af dine rettigheder ift. databeskyttelsesforordningen, skal du kontakte os.

Ret til indsigt
Du kan få indsigt i oplysninger vi behandler om dig.

Ret til korrektion
Du har ret til at få forkerte oplysninger korrigeret.

Ret til sletning
Du kan i særlige tilfælde have ret til at få slettet data vi har om dig.

Ret til at begrænse behandling
Du kan i særlige tilfælde få begrænset vores behandling af dine data - dog undtaget opvaring.

Ret til at gøre indsigelse
Du kan gøre indsigelse mod vores behandling af dine oplysninger til brug for direkte markedsføring.

Ret til dataportabilitet
I særlige tilfælde har du ret til at modtage dine personoplysninger i et maskinlæsbart format.

Du kan læse mere om dine rettigheder på www.datatilsynet.dk som også er den instans du kan klage over vores behandling til.

Om Cookies
Vi anvender cookies. Det betyder vi registrerer din adfærd ved hjælp af en lille tekstfil på din computer, og på den måde kan vi genkende dig, når du besøger vores hjemmeside.

Hvad er en cookie?
Vi gemmer ikke personfølsomme oplysninger i cookies. Men vi anvender eksempelvis cookies til at huske dine valg.
Du kan indstille din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Cookies kan slettes på følgende måde: Vælg “Funktioner” i din browser og klik på “Internetindstillinger”. Herefter klikker du på knappen “Slet cookies” og vælger OK. Så er alle registreringer slettet fra din computer.

Vi bruger cookies til
På Estaldo bruger vi cookies til at huske på dit login og en række teknikker til at sikre du får en personlig tilpasset oplevelse på vores website.

Vil du undgå cookies
Vil du ikke modtage cookies kan du sige ”nej” i forbindelse med du besøger hjemmesiden, eller du kan finde en vejledning her, til hvordan du undgår cookies http://minecookies.org/cookiehandtering

Hjalp denne artikel dig?
Annuller
Tak!