Vi har brug for en række dokumenter fra dig, for at komme i mål.
Vi laver en salgsopstilling, som du får sendt til godkendelse, når vi har modtaget dokumenterne fra dig.

Dokumenterne skal du indsende til os på vores e-mail: info@estaldo.com

Sådan kommer du lettest i mål

Start med at finde alle dokumenterne på listen herunder

Tag billeder/scan dokumenterne, hvis du kun har dem i papirform

Vedhæft derefter dokumenterne til en e-mail og send den til os.

Tip: Du kan eventuelt bruge den gratis app camScanner på telefonen til let at scanne og sende dine dokumenter med din mobiltelefon.

Vi har brug for følgende dokumenter fra dig:

Ejendomsskattebillet (For 2020)

Kloak og renovation (Seneste årsopgørelse)

Købsaftale (Hvis du stadig har den)

Grundejerforening (Oplysning om navn, evt. hjemmeside)

Grundejerforening (Vedtægter, referat og regnskab)

Grundejerforening (Kvittering for betalt grundejerforening)

Evt. tilslutningsudgift til vand, kloak, el og varme (Kvitteringer for betaling)

Er du i tvivl om hvor dokumenterne findes, har vi lavet en kort guide her. Er du stadig i tvivl kan du kontakte os på chat eller mail.
Dokumenterne skal du indsende til os på vores e-mail: info@estaldo.com