Artikler om: Guides

Guide: Sådan finder du dine dokumenter

Sådan finder du dine dokumenter:

Ejendomsbidrag (Seneste modtaget i e-boks)
Ejendomsbidrag - findes på din e-boks og modtages i januar

Varme (Seneste årsopgørelse)
Er du kunde tilsluttet forsyningen, kan den findes ved at logge ind på forsyningen i din kommune.
Bruger du træpiller, olie el. anden opvarmning bedes du sende kvittering for det købte.

Kloak og renovation (Seneste årsopgørelse)
Mange forsyninger har kunde log-in, du kan derfor logge ind med NemID på din forsyning og hente opgørelsen.

Skorstensfejning (Seneste faktura og kvittering for den er betalt)
Faktura på skorstensfejning kan fremgå af din ejendomskattebillet, eller betalt som regning.
(Kvittering for betaling, er det er nok at tage skærmdump fra din betalingsoversigt i din netbank)

Grundejerforening (Vedtægter, seneste generalforsamlingsreferat og regnskab)
Nogle grundejerforeninger har en hjemmeside hvor dokumenterne kan findes, ellers send mail til jeres grundejerforeningsformand/sekretær

Grundejerforening (Kvittering for seneste betaling af kontingent)
Kvittering for betaling gennem eksempelvis skærmbillede fra betalingsoversigt i din netbank

Husforsikringspolice (betingelser, eventuelle forbehold og kvittering for seneste betaling)
Kan findes på forsikringsselskabets hjemmeside, hvor du kan logge ind og hente dokumenterne.
Husk vi skal bruge både betingelser om forbehold og præmie, samt kvittering for den seneste betaling.

Brændeovnsattest
Kan findes bag på brændeovnen/pejsen/svanemærke eller dokumentation fra skorstensfejer med produktionsår.
Vi har blot brug for dokumentation af produktionsåret.

Er du stadig i tvivl om hvor dokumenterne findes, så kontakt os på chat eller mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Opdateret den: 28/02/2024