Artikler om: FAQ

Er Estaldo en ejendomsmægler?

Er Estaldo en rigtig ejendomsmægler?

Ja! Vi er en rigtig ejendomsmægler ligesom du kender nede fra gadehjørnet. Forskellen er bare at vi arbejder digitalt.

Vi har kun uddannede ejendomsmæglere ansat til at klare sagerne.

Vores ejendomsmæglere har allesammen erfaring fra traditionelle ejendomsmæglerbutikker, men hos os bruger de ikke tid på at lave fremvisninger og køre land og rige rundt.
I stedet sidder de klar til at forhandle med køberne og besvare eventuelle spørgsmål som du måtte have til dit boligsalg.

Det synes vi er meget smartere end den traditionelle ejendomsmægler og langt mere sikkert end selvsalg.

Se også: Hvad er Estaldo?

Opdateret den: 21/06/2021