Den traditionelle ejendomsmægler, som du kender nede fra gadehjørnet, arbejder typisk på denne måde:

Værdiansætter din bolig
Sender en fotograf ud og tager billeder
Udarbejder papirarbejde
Markedsfører din bolig (typisk på boligsiden, boliga og facebook)
Læner sig tilbage og venter på interesserede købere
Fremviser din bolig til interesserede købere
Håndterer købsaftalen, og papirarbejdet forbundet med det endelige salg.

Forskellen på den traditionelle ejendomsmægler og Estaldo
Hos Estaldo fremviser du boligen selv
... og så klarer vi naturligvis fortsat alt det andet for dig, ligesom hos den traditionelle ejendomsmægler.

Til gengæld har vi en fast lav pris.
Det betyder du enten kan få flere penge ud af salget til dig selv, eller vælge at sætte prisen på din bolig ned og dermed få gennemført et hurtigere salg.

Se også: Hvad er Estaldo?