Artikler om: FAQ

Er I medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening?

Er i medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening?
Vi har valgt ikke at være medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.
Vi mener at Dansk Ejendomsmæglerforening er til skade for de danske boligsælgere.

Vi mener at Dansk Ejendomsmæglerforening arbejder for, at branchen fastholdes til lokale kontorer, som dækker små geografiske områder.
På den måde kan den lokale ejendomsmægler tage høje salærer for at sælge din bolig, da han kun er i konkurrence med andre lokale ejendomsmæglere.

Hos Estaldo kæmper vi for at gøre boligsalget gennemskueligt til en fair pris.

Hvad med forsikring?
Vi har samme lovpligtige forsikring og garantistillelse - endda i samme forsikringsselskab, som medlemmerne af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Er jeres ejendomsmæglere uddannede?
Ja, vores ejendomsmæglere er uddannede og registreret hos Erhvervsstyrelsen.

Lever I op til Dansk Lovgivning?
Ja, vi er et danskejet selskab beliggende i Aalborg og er underlagt de præcis samme regler som alle andre ejendomsmæglere.

Hvad får jeg ikke?
Det eneste, du ikke får er et Dansk Ejendomsmæglerforening-logo på vores hjemmeside. Til gengæld slipper du med en gennemskuelig fast lav pris for dit boligsalg.

Du kan læse mere hos Jyllands Posten om hvorfor vi ikke er medlem ved at klikke her
Se hvad vores kunder siger om os på Trustpilot ved at klikke her

Opdateret den: 17/11/2023